Ragiro

Welkom op de over ons pagina van Ragiro. Dit is niet de officiële website van Ragiro, maar een website die je helpt bij het maken van de keuze voor Ragiro. Helaas worden er veel indianenverhalen op het internet vertelt over dit bedrijf en 98% van deze verhalen zijn totaal uit de lucht gegrepen. Jammer genoeg geldt dit niet alleen voor Ragiro, maar voor meerdere bedrijven.

“Na een fijn gesprek met een consultant van Ragiro heb ik de juiste beslissing genomen en een condensatieketel laten installeren door dit bedrijf. Uitstekende service en kwaliteit!” Bea Havekort, Brussel

Wat zijn de diensten van Ragiro?

Ragiro is een installatiebedrijf en is gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van zonneproducten. Maar aan welke producten moet je dan denken? Hieronder zie je een aantal producten die ze installeren:

  • Condensatieketels
  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen
  • Warmtepompboilers

Diensten van Ragiro

placeholder
Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte!

Ik was blij verrast met de kwaliteit en snelheid die de specialisten van Ragiro hadden. Ik raad ze dan ook ten zeerste aan!

Amanda
Brussel

Wanneer je voor Ragiro kiest, kies je voor diensten die altijd professioneel en met uiterste zorg uitgevoerd worden. Als consument betekent dat je altijd maximaal kunt genieten van je investering.

Door de jaren heen heeft Ragiro BVBA een totaalservice ontwikkeld, waarmee het haar klanten bediend. Zo lopen onze consultants in alle fases met onze klanten mee,, van advies tot oplevering bij de consument. Het is dan ook niet zo gek dat Ragiro bekend staat als een professioneel bedrijf met een uitstekende dienst na verkoop.

Wat is de kwaliteit van de producten?

Ragiro werkt uitsluitend alleen met de beste componenten van de meest bekende Europese merken. De zonneboilers die wij bijvoorbeeld verkopen maken gebruik van een vlakkeplaat zonnecollectoren en hebben een duo-vat met een bufferinhoud van minimaal 200 tot 400 liter. Wij verkopen de volgende zonneboilermerken:

  • Austria Email
  • Grundfos
  • Watt
  • Resol

Maar dat is nog niet alles. De zonneboilers worden ook nog eens geleverd met 10 jaar garantie op de collectoren, 5 jaar op het opslagvat en 2 jaar op alle andere onderdelen.

Ook de zonnepanelen zijn van uitsluitend hoogstaande kwaliteit. De merken die wij verkopen voldoen volledig aan alle Europese richtlijnen. Zo hebben niet alleen de zonnepanelen zelf de hoogste kwaliteit, maar ook de SMA omvormers voldoen uiteraard ook aan de Europese normeringen. Ook hier geven wij garantie op de individuele onderdelen. In sommige gevallen is zelfs een uitbreiding van de garantie mogelijk.

Ook de condensatieketels die wij plaatsen zijn van de beste kwaliteit. Zo zijn wij erg fan van het merk Vaillant en dit is een zeer toonaangevend product van centrale verwarmingsproducten in Europa. Wij geven minimaal 5 jaar garantie op condensatieketels en dat is uniek in België.

De warmtepompboilers van Ragiro zijn natuurlijk ook van de beste kwaliteit. Zo gebruiken wij uitsluitend merken van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld gespecialiseerd in warmtecomfort. Van alle merken zijn wij een officiële dealer. Ook hier geven wij garantie op gehele producten en onderdelen van deze producten.

Ragiro
Ragiro

Kloppen de Ragiro klachten?

Door de komst van het internet betekent het des te meer dat je als persoon én als bedrijf steeds meer onder een vergrootglas ligt. Omdat wij als organisatie ontzettend gegroeid zijn, geeft dit ook ruimte voor veel mensen om valse reviews achter te laten op verschillende fora en review-websites.

Gaat er soms wel iets mis? Ja, natuurlijk! Geen bedrijf is perfect en geen enkele klus loopt altijd perfect. Maar als Ragiro zijnde proberen wij altijd onze klanten zo tevreden mogelijk te houden en alles in goede banen te leiden. Mocht er iets verkeerd gaan, dan is het natuurlijk aan ons om dit op te lossen samen met de klant.

Het komt vaak genoeg voor dat een klant voordat het opgelost is door ons, er online al iets negatiefs geplaatst is. Het nadeel is echter dat de Ragiro klachten altijd online blijven staan en soms “vergeten” worden om offline te halen.

Die Ragiro klachten en ervaringen, kan ik die ergens lezen?

Ja. We hebben op deze website meerder Ragiro ervaringen verzameld van onze klanten voor uitvoeren van verschillende soorten diensten. Als bedrijf vinden wij het ontzettend belangrijk om eerlijk en transparant naar onze klanten en potentiële klanten te communiceren.
Neem vandaag contact met ons op

Wilt u graag weten wat wij als installatiebedrijf voor u kan betekenen? Bel vandaag 03/808.14.34 of mail ons op info@ragiro.be voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op de korte termijn.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?